top of page

Eksklusiv dyr og fuglefoto workshop i Hov Søndre Land

 

Det er veldig gøy å kunne tilby et eksklusivt helge kurs i dyr og fuglefoto 27-29 mai 2022. Det vil bli en intensiv og spennende helg med kun tre deltagere. 
 

Vi møtes fredag 17:00 i Hov Søndre Land, deretter blir det et spennende program frem til søndag 14:00.

 

Vi skal ha base i mitt nye fotoskjul i Hov. Fotoskjulet er helt nytt, det ligger i en gammel storvokst granskog, med et stort vannspeil i front. Skjulet sto klart i vinter og får sin ilddåp når isen på dammen går til våren. Det er vanskelig å si hva man kan vente av dyr og fugleliv, det er en del av naturfotograferingens vesen, man kan aldri med sikkerhet vite hva som vil dukke opp. Det som er sikkert er at den som ikke kommer seg ut, den får heller ingen bilder. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I vinter har det blitt matet rådyr ved hytta, så nå er det en bukk og en rågeit som går sammen med et ungdyr i området. Nøttekråka holder også til i skogen og kan alltid dukke opp. Spurvehauk er det i skogen, den jakter på alle småfuglene som holder til rundt skjulet. Og så er det fem flotte ekorn som hele tiden sørger for liv og røre, det samme gjør nøtteskrikene som er faste gjester på foringen. Rev og grevling er også observert i området og det legges ut mat til de også. Kongeørn fløy over skogene i vinter, og nå på våren er musvåken kommet tilbake i skogene. Hønsehauken er i også i skogene, den har gitt navn til plassen her, Haukås.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Fotoskjulet ligger rett ovenfor en gammel husmannsplass, Haukås der min svigerfar bor. Det betyr enkel adkomst, og ikke mer en tre minutter å gå fra bilen.


Praktisk info
 

Solen går ned 22:15 27 mai, det betyr at vi går inn i skjulet fredag 18:00 og blir der frem til solen står opp igjen 04:13. Jeg vil sette opp en lampe med lys slik at det blir mulig å fotografere også om natten i tilfelle det skulle dukke opp nattlige gjester. Det er toalett i skjulet, vannkoker, og mikrobølgeovn for å varme mat. Samt stikkontakter for å lade batterier etc. Det er plass til fire fotografer og to glugger til hver fotograf. Det er fire Gimbal foto-vugger i skjulet, en til hver fotograf, ønsker man å benytte to hus kan man enten ta med en Gimball nummer to eller et eget kulehode.

 

Vi gir oss rundt 09:00 lørdag morgen. Dagen benyttes til å se igjennom bilder, spise og slappe av, noen vil sikkert også legge seg nedpå for en liten blund. I løpet av dagen blir det foredrag om bilderedigering, arkivering og fuglefoto før vi igjen inntar skjulet på kvelden klokken 18:00 til en ny og spennende natt.
 

Prisen er 5400,- pr deltager.

 

Mat og drikke er ikke inkludert, alle tar med seg brød, pålegg og det man måtte ønske av drikke og mat. Det blir en felles middag på lørdag, jeg kommer tilbake med mer info om dette.

For påmelding eller mer info, fyll ut skjemaet under, ring meg, eller send en mail til kai@gallerikj.no

 

_1010270-481web.jpg

Nøttekråke har vært en flittig gjest ved skjulet i Hov denne vinteren.

IMG_4784 kopi.jpg
_2102740.jpg

Ekornene poserer velvillig og gleder seg over den nye plassen..

IMG_5093.jpg

Småbruket Haukås desember 2021

_C243612-98foredrag kopi.jpg
_C255088-6425 kopi.jpg

Nøtteskrika poserer villig ved det nye fotoskjulet.

Fotoskjulet i Hov fotografert før vinduer og panel har kommet på plass.

IMG_5086.JPG

Fotoskjulet desember 2021

bottom of page